Jotta voit kilpailla Nouskin väreissä, sinun täytyy olla seuran jäsen. Jäsenmaksu on aikuiselta vuodessa 25€. Maksa jäsenmaksu seuran tilille

FI1045031040029300

ja laita maksustasi viesti seuran taloudenhoitajalle osoitteeseen nouski.talous@gmail.com.

Kilpailuihin osallistuminen (rastiviikkoja lukuunottamatta) on seuran toimintamaksun maksaneille ilmaista. Jos haluat kilpailla ahkerasti, on siis kannattavaa maksaakin jäsenmaksun asemasta toimintamaksu (kaudella 2022 120€/aikuinen, 60€/nuoret siihen kauteen saakka, kunnes siirtyvät H/D21-sarjaan). Laita toimintamaksun suorittamisesta myös viesti taloudenhoitajallemme, niin hän merkkaa IRMAan sinulle maksumerkinnän. Toimintamaksu sisältää jäsenmaksun.

Voit myös maksaa itse kilpailumaksusi IRMAssa, jos et halua toimintamaksua maksaa.

Kilpailuun ilmoittautuaksesi tarvitset myös kilpailulisenssin. Tämän saat ostettua suomisport.fi-sivustojen kautta. Täältä voit ostaa koko kauden lisenssin vakuutuksella tai ilman, mutta myös yksittäisen lisenssin yksittäistä kisaa varten.

Huomaathan, että kaudella on myös kisoja, joihin ei lisenssiä tarvitse (esim. Jukolan viesti). Et tarvitse lisenssiä myöskään kansallisten kisojen yhteydessä järjestettäviin kuntosarjoihin.