Ikaalisten Nousevan-Voiman sääntöjen mukaisena tarkoituksena on “edistää liikuntaa ja urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa seuran toiminta-alueella siten, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua kunto- ja terveysliikuntaan, kilpa- ja huippu-urheiluun tai näihin liittyvään yhdistystoimintaan edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti”. Myös nuorisojaosto tavoittelee toiminnallaan näitä tavoitteita.

Nouskin nuorisovastaavana toimii kaudella 2022 Harri Vehkalahti. Harrin saat kiinni puhelimella numerosta 044 5531 058. Jätä viesti vastaajaan, jos hän ei heti vastaa puheluusi. Nuorisojaosto pitää kokouksia tarpeen mukaan. Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki nuorisojaoston toimintaan osallistuvat lapset ja heidän vanhempansa.

Nuorisojaostossa nuorten toiminta on jaettu toimintaryhmiin, joista löydät lisätietoja Tehotiimin, Vintiöiden ja Suunnistuskoulun alasivuilta. Tervetuloa mukaan myös uudet suunnistajat – tämän lajin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa! Älä unohda lukea myös toimintalinjaustamme niin pääset paremmin toimintaamme sisään.

Nuorisojaosto tiedottaa monella tapaa. Nouskin omat nettisivut, www.iknv.fi, pitää sisällään nuorisosivun josta voi seurata nuorisopuolen tapahtumia. Kirjallista tiedotetta välitetään myös sähköpostin kautta eli nuoriso@iknv.fi . Tähän sähköpostirinkiin voi liittyä lähettämällä mainittuun osoitteeseen viestin. Täältä lähtee kesäkaudella kuukausitiedote sekä erilaiset kilpailukutsut ringin jäsenille. Lisäksi tiedotusta hoidetaan suullisesti tapahtumien yhteydessä. Ryhmillä on myös omat whattsup-ryhmänsä. Tällä hetkellä tiedottamisesta vastaa Kristiina Oksanen. Lisäksi tärkeä tietojen jakamisen kanava on Nouski-passi, joka jaetaan jokaiselle suunnistuskoululaiselle ja Vintiö-ryhmän jäsenelle.