Tervetuloa uudistuneeseen
XI Kesäillan Rogaining-tapahtumaan Ikaalisten Vatulaan 20.7.2021

Kilpailukeskus

Vatulan hiihtomajalla, navigointiosoite Laiteentie 22, Kilvakkala

Sarjat

2 tunnin ja 3 tunnin sarjat, sekä uutena pikasarja perheille 1h
Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kistaok@gmail.com. Muistathan laittaa viestiisi kaikki seuraavat tiedot:
– Sarja
– Emit-numero
– Joukkueen nimi
– Juoksijoiden lukumäärä
– Joukkueen yli 16-vuotiaan ilmoittajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite (jos joukkueessa on vain alle 16-vuotiaita, on yhteystietojen oltava yli 16-vuotiaan joukkueen huoltajan). Tämä henkilö on joukkueen vastuuhenkilö.

Tapahtuman ilmoittautumisen vastaanottamisessa kerätään seuraavia henkilötietoja:
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen käyttää ilmoitettuja tietoja kisajärjestelyihin, lähtölistojen tekemiseen ja tuloksien julkaisuun. Puhelinnumeroa ja sähköpostia käytetään vain mahdolliseen yhteydenottoon ennen kisaa tai turvallisuussyistä sen aikana. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat vain ilmoittautumisten vastaanottajan käytettävissä ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 16.7.2021. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 1,5-kertaisin maksuin vielä kisapaikalla viimeistään tuntia ennen lähtöä.

Osallistumismaksu

2 tunnin sarjassa 40 euroa / partio ja 3 tunnin sarjassa 50 euroa / partio. Perhesarjassa maksu on 20€/partio. Maksu suoritetaan ensisijaisesti Ikaalisten Nouseva-Voima ry:n tilille (FI10 4503 1040 0293 00) ilmoittautumisen yhteydessä. Kirjoita viestikenttään joukkueen nimi.
Maksaa voi myös paikan päällä tasarahalla tai pankkikortilla. Jokaisella partiolla on tulospalvelua varten yksi Emit-kilpailukortti. Jos partiolla ei ole omaa Emit-korttia niin sen saa lainaksi järjestäjältä. Lainatarpeesta on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Emit-kortin laina maksaa 5€. Palauttamatta jääneestä kortista laskutamme 80€.

Lähtö

Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 18.00 kilpailukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Karttoja aletaan jakaa reittisuunnittelua varten jo klo 16.30. Reittisuunnittelua varten järjestäjä ei varaa tilaa eikä välineistöä.

Maali

Sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Pesu ja pukeutuminen

Peseytymismahdollisuutta ei ole. Sisätilaa varusteiden vaihtoa varten on rajoitetusti. Lähin uimapaikka sijaitsee Ikaalisten kylpylällä n. 7 km päässä.

Palkinnot

Kaikkien sarjojen voittajapartiot palkitaan. Rasteilla on tänä vuonna bonusrasteja, joilta voi voittaa erikoispalkintoja. Bonusrastien sijaintia ei kerrota etukäteen. Bonusrastipalkinnon saattavat voittaa kaikki rastilla käyneet partiot tai vain osa rastilla käyneistä partioista.

Lisäksi myös useita arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Vatulan kangasmaastoa. Kuva: Nouski

Maasto

Kilpailukeskus sijaitsee kilpailumaaston reunassa. Maastosta suurin osa on todella nopeaa kangasmaastoa ja pieni osa suo- avokalliomaastoa. Korkeuserot vaihtelevat eri maastonosissa.

Tervetuloa kesäseikkailuun Ikaalisten Vatulan maastoihin!

IkNV