Seurakirje 2024

Alla kaikille jäsenille postitettu seurakirje. Jos et ole jäsen, muta haluat liittyä jäseneksi, lue ohjeet täältä.

——————————————————————-

Ikaalisissa helmikuussa 2024

Hyvää kevään ja suunnistuskauden aloituksen odotusta seuraväelle!

Kevät tulee tänäkin vuonna talven kovien pakkasjaksojen jälkeen. Alkaa olla aika kaivella suunnistusmoodi esille. Me seuran johtokunnassa ainakin odotamme uutta kautta jälleen innokkaasti – olihan edellinenkin kausi aika komeaa monellakin sektorilla.

Kaudella 2023 vakiinnutimme paikkamme yhtenä Suomen kärkisuunnistusseuroista. Viestiliigan komea kakkossija kertoo tasostamme, vaikka kauan haussa ollut SM-viestin kultamitali jäi vieläkin nappaamatta. Ensi kaudella uudestaan! Jukolan viestin jännitysnäytelmää oli huima seurata Porvoossa. Ei tullut ainakaan pj:lle mieleenkään mennä yöllä nukkumaan. Alun vaikeuksien jälkeen miehet vetivät kärkiosuusaikoja toinen toisensa perään ja lopulta olimme sijalla 11 maalikameran perusteella. Teemu ja Eetu olivat molemmat sinivalkoisessa paidassa maailmancupin osakilpailuissa, ja kauden huippuna tietenkin oli Teemun EM-sprinttiviestin pronssimitali, jota jännättiin seuraväen kanssa matkalla 25manna-viestiin Ruotsiin. SM-mitaleille kaudella 2023 juoksivat Eetu, Teemu ja Juho, sekä puolalaisvahvistuksemme Matyáš, joka juoksi viime kaudella vielä junnusarjassa.

Nouskin nuoret aloittavat uuden kautensa huhtikuulla, vaikka edellinen kausi oikeastaan jatkuu vielä maaliskuun loppupuolelle saliharkoissa. Siellä onkin ollut talvella vilskettä, sillä meitä on ollut paikalla yli 20 henkeä lähes joka kerta. Talvella pidettiin myös tosi kiitelty yhteisleiri KyRan ja KanSun kanssa. Uusia harrastajia otetaan mielellään mukaan silti, kun kausi huhtikuulla avataan. Kauteen kuuluu jälleen harjoituksia, kisamatkoja, Leimaus-leiriä ja ehkäpä jälleen omiakin leirejä…

Iltarastit jatkavat tietenkin ja ne ovatkin kuntosuunnistajille tärkein toimintamuotomme. Tänä vuonna tarjoamme kuntoilijoille 23 tapahtumaa. Testaamme tänä vuonna parilla kertaa käyräsuunnistustakin. Palautteessa toivotaan vuosittain uusia maastoja-yritämme vastata tähän huutoon miettimällä uusia lähtöpaikkoja ja ehkäpä uusia ratamestareitakin. Omatoimirastit jatkavat entiseen malliin: rastit ovat metsässä viikon ajan ja kartan saa lähtöpaikan postilaatikossa. Muistattehan merkata käyntinne postilaatikon vihkoon, sillä nämä käynnit ovat tärkeitä seuratoiminnan raportoinnissa esimerkiksi kaupungille. Karttahinta on edelleen 7€/kartta ja kaikki 20-sarjalaiset ja nuoremmat pääsevät ilmaiseksi. Kausikorttien hintaa emme myöskään halunneet nostaa eli kauden 23 tapahtumaa saat jäsenhinnalla 50€. Ei-jäsenelle kausikortti maksaa 80€. Tarkempia ohjeita kausikortin lunastamiseksi löydät seuramme nettisivuilta kuntosuunnistus-osiosta.

Seuramme seuraava suuri ponnistus eli SM-viestit 2025 lähestyy. Esikisana pidämme tiistaina 9.7. Väinänvuoressa kansalliset kisat. Jos haluat mukaan järjestelyihin, ilmoittaudu kenelle tahansa johtokunnan jäsenelle. Kaikille löytyy sopivaa hommaa. Ensi vuonna porukkaa tarvitaan paljon, että saadaan hieno kisa järjestettyä! Muita seuramme tapahtumia tänä kesänä on Kesäillan rogaining tiistaina 30.7. ja perinteinen Jämi suunnistusmaraton sunnuntaina 27.10. Muistattehan edelleen IkaalinenSpan, joka on tarjonnut meille oman majoitustunnuksen koodilla NOUSKI. Käyttämällä tätä tunnusta Ikaalinen Span huonevarausjärjestelmässä saatte -20% alennuksen huoneista ja Nouski saa pienen osan tästä myös. Tätä tunnusta saa jakaa kaikille tuttaville ja kavereille!

Lisätietoa seuramme toiminnasta saat nettisivuiltamme www.iknv.fi. Seuraa toimintaamme myös Facebookissa (Nouski) ja Instagramissa @ikaalistennousevavoima.

Oheen on liitetty yhteystiedot vuoden 2024 jäsenmaksun tai toimintamaksun maksamiseksi. Toimintamaksun maksavat:
• lapset ja nuoret, jotka osallistuvat ohjattuihin harjoituksiin ja kilpailuihin
• aikuiset, jotka osallistuvat edustuksen leireihin ja harjoituksiin
• kilpailevat kuntoilijat

Muistathan, että jäsenmaksu sisältyy toimintamaksuun, joten sitä ei erikseen tarvitse enää maksaa.

Laita viestikenttään erityisesti perhejäsenmaksua maksaessasi kaikkien perheenjäsenten nimet, niin saamme jäsenluetteloon oikeat tiedot. Merkitse myös muissa maksuissa nimi /nimet viestikenttään. Jokainen jäsen on meille tärkeä!

Kiitämme kaikkia jäsenmaksun maksaneita – erityisesti myös teitä, jotka haluatte jäsenmaksun maksamalla kannattaa seuraamme ja sen toimintaa.

Tiedot jäsenmaksua varten:

Saajan tilinumero: IBAN FI10 4503 1040 0293 00
Saaja: Ikaalisten Nouseva-Voima
BIC (ulkomaalaiselta tililtä maksaessa): HELSFIHH

Maksut:
Jäsenmaksu 25€
alle 15-v: 15€
perhe: 35€
Toimintamaksu: 140€, alle 20v: 60€

Uutta nouskilaista kautta odotellen

Nouskin johtokunta

Kristiina Oksanen, pj                                kistaok@gmail.com
Juho-Veikko Hytönen, sihteeri                jv.hytonen@gmail.com
Jukka Pohjonen, kartat, nuoriso             jukka.pohjonen@mhy.fi
Harri Vehkalahti, kunto                           harri.vehkalahti@gmail.com
Vesa Taanila, edustus                              taanila.vesa@gmail.com
Tero Linnainmaa, edustus, vpj                tero_linnainmaa@hotmail.com
Jouni Holmala, kunto                              jouni.holmala@gmail.com
Tapani Jokela, kunto                                tapsa.jokela@gmail.com
Veera Haavisto, viestintä                         haavistoveera@gmail.com
Milla Aaltonen, viestintä                         millamari03@gmail.com
Outi Borgenström, varajäsen, talous      outibo@gmail.com

Lue myös

Edellisen kerran kolmen joukossa 1970.
17.6.2024
Nouskilla neljä miesten ja kolme naisten joukkuetta Kauhavalla.
14.6.2024
Hienoja tuloksia Sveitsin ja Italian maailmancupista.
4.6.2024