Parhaat palkittu ja syyskokous pidetty Riitialassa

Ikaalisten Nouseva-Voima piti kauden päätösjuhlansa Nouski-talolla Riitialassa lauantaina 9.12. Juhlassa muisteltiin seuran menestyksekästä kautta 2023 sekä palkittiin nuoria.

Vuoden parhaaksi urheilijaksi valittiin Teemu Oksanen, joka teki kansainvälisen läpimurtonsa suunnistamalla maailmancupin henkilökohtaisessa sprintissä seitsemänneksi. Lokakuun EM-kisoissa Teemu oli Suomen pronssille suunnistaneessa sprinttiviestijoukkueessa. Lohdutuspalkinnon sai Eetu Savolainen, joka suunnisti Suomen maailmancup-joukkueessa keväällä Norjassa, suunnisti SM-hopealle pitkällä matkalla, teki kovia viestisuorituksia kauden viesteissä ja oli rankiykkönen 2023.

Nouski saavutti kauden aikana neljä SM-mitalia. Teemu otti hopeamitalit henkilökohtaisessa sprintissä ja knockout-sprintissä. Eetu Savolainen oli hopealla SM-pitkällä matkalla ja Juho Ylinen pronssilla SM-erikoispitkillä juostuaan edellisenä päivänä SM-maratonilla pronssille ajalla 2.23.

Kevään Tiomilassa Nouski oli 24:s ja Jukolan viestissä 11:s. Viestiliigassa Nouski oli kokonaiskilpailun kakkonen ottaen seitsemässä osakilpailussa kaksi voittoa ja kaksi kakkostilaa.

Vuoden parhaana nuorena palkittiin jälleen Meeri Niemenmaa, joka suunnisti kymmenen joukkoon sekä keskimatkan että erikoispitkän matkan SM-kilpailussa 16-vuotiaiden sarjassa.
Ennen juhlaa pidettiin myös syyskokous, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja vahvistettiin muun muassa vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Nouski on siirtynyt talven harjoituskaudelle. Nuoret harjoittelevat Ikaalisissa sisätreeneissä sekä yhteislenkeillä. Edustusryhmä harjoittelee kukin tykönään leireillen yhdessä kerran kuukaudessa.

Lue myös

Edellisen kerran kolmen joukossa 1970.
17.6.2024
Nouskilla neljä miesten ja kolme naisten joukkuetta Kauhavalla.
14.6.2024
Hienoja tuloksia Sveitsin ja Italian maailmancupista.
4.6.2024