Nouski valmis Napapiiri-Jukolaan

Nouski on saapunut Rovaniemelle. Edustusryhmä teki torstaina vielä viimeistelyharjoituksen Kroopinpalon harjoituskartalla pimeissä ja kosteissa olosuhteissa.

Loput porukasta saapui paikalle perjantaina ja nyt kaikki on valmista. Seura on ilmoittautunut Napapiiri-Jukolaan kahdella Venla- ja neljällä Jukolajoukkueella.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Jukolan neljänteen joukkueeseen ei saada miehitystä ja mukana on siis 21 miestä ja 8 naista.

Maasto osin kovapohjaista mutta kivikkoista mäntymetsää, jossa pääsee paikoin lujaakin. Osa maastosta on suota, jotka ovat viime viikkojen sateiden jäljiltä märkiä. Korkeuseroja ei juuri ole ja kompassin käyttö nousee arvoonsa. Jukolassa oman haasteensa tuo pimeys: elokuinen yö on todella pimeä, eikä yötön, kuten alun perin piti olla.

Nouskin joukkueet Napapiiri Jukolassa

 

Venlat

491 Ikaalisten Nouseva-Voima 1
1 Päivi Haavisto
2 Kristiina Oksanen
3 Ida Isolähteenmäki
4 Niina Myllymäki

825 Ikaalisten Nouseva-Voima 2
1 Netta Toivanen
2 Ida Kurri
3 Veera Haavisto
4 Anni Vilkki

Jukola

14 Ikaalisten Nouseva-Voima 1
1 Juho Ylinen
2 Teemu Oksanen
3 Eetu Savolainen
4 Aleksi Karppinen
5 Fryderyk Pryjma
6 Dmitry Tsvetkov
7 Mikko Knuuttila

111 Ikaalisten Nouseva-Voima 2
1 Tero Linnainmaa
2 Juha Luoma
3 Tuomas Kotro
4 Juho-Veikko Hytönen
5 Ville Parkkinen
6 Andrew Barnett
7 Vesa Taanila

141 Ikaalisten Nouseva-Voima 3
1 Henri Taanila
2 Matti Kilpi
3 Antti Alppi
4 Matti Äijo
5 Ari Kartaslammi
6 Nico Toivanen
7 Jarmo Siivari

Suurimmat menestysodotukset ovat miesten ykkösjoukkueen harteilla. Joukkue suunnistaa numerolla 14 Kangasala-Jukolan sijoituksen perusteella.

Venlojen ja Jukolan viesti on nähtävissä televisiosta Ylen kanavilta. Lähetys Venlojen viestistä alkaa kakkoskanavalla kello 13.30. Venlojen lähtö on kello 13.45 ja voittajajoukkueen odotettu maaliintulo on kello 16.51. Lähetys Jukolan viestistä alkaa kakkoselta kello 22.45. Lähtö on kello 23.00 ja voittajaa odotetaan maaliin sunnuntaiaamuna noin kello 7.05.

Jukolan viestin sivut

Lue myös

Syksyn toinen SM-viikonloppu kilpailtiin Etelä-Savossa Juvalla ja Mikkelissä. Lauantain sprintti tarjosi Nouskille ilonaiheita ja mitalin. Sunnuntain viestissä mentiin tyydyttävästi, mutta tällä kertaa eteen ehti kolme kovempaa joukkuetta.
12.9.2021