Lakeaharju oli vaikea maasto Nouskille ja monille muille

Kuva: Teppo Salmia/Viestiliiga

Kuva: Teppo Salmia/Viestiliiga

Nouski putosi kärkikamppailusta heti kättelyssä, kun Viestiliiga jatkui Lakeuden viestillä Vimpelissä.

Ankkuri Eetu Savolainen teki hämärässä kesäyössä erinomaisen suorituksen ja nosti Nouskin sijalle 13. Tällä kerättiin jonkin verran Viestiliigan pisteitä, joita toivon mukaan on kasassa enemmän seuraavan osakilpailun jälkeen. Ykkösjoukkueessa hyvin tai ainakin kilpakumppeneihin nähden kohtuullisilla virheillä selvisivät myös toista osuutta suunnistanut Mikko Knuuttila ja neljättä osuutta vienyt Teemu Oksanen.

Eikä ollut Nouski ainoa seura, jolla oli vaikeaa. Käytännössä kaikki joukkueet yhtä lukuun ottamatta sortuivat megapummeihin Lakeaharjulla vuoden 1991 Jukolan ja Venlojen viestin maastossa.

Nouski nostaa hattua Navin joukkueelle. Mikkeliläiset tekivät viestin puolivälissä peräti 11 minuutin eron kaikkiin muihin. Olli-Markus Taivainen toi joukkueen maaliin ylivoimaisena voittajana.

Nouskin kakkonen oli sijalla 29.

Nouski haastaa Navia ja muita seuroja seuraavan kerran Kuopion Pieksänkoskella, kun liigan kolmas osakilpailu suunnistetaan 1. elokuuta.

Tulokset Viestiliigan sivuilla.

Lue myös

Johtokunta kokousti maanantaina 24.5. Oksasten mökillä ja etäyhteyksin.
25.5.2021
Tarvitsetko täydennystä seuravarusteisiisi? Nyt se on mahdollista!
25.5.2021
Omaa tai kaverin kilparataa voi kiertää vielä uudestaan. Lisäksi samassa maastossa on tarjolla Sata-Häme -rastien omatoimisuunnistus.
15.5.2021