Juho Ylinen hopealle SM-sprintissä – SM-viestistä nelossija

Kuva: Suvi Heittola

Kuva: Suvi Heittola

Juho Ylinen otti uransa toisen henkilökohtaisen SM-mitalin sprinttaamalla Juvan keskustassa hopeamitalin arvoisesti. Kisan voitti Tampereen Pyrinnön Aleksi Niemi ja MS Parman Artjom Popov samalla ajalla. Ylinen jäi kaksikolle vaivaisen sekunnin. Venäläinen Popov kilpaili SM-startin ulkopuolella, joten mitalikolmikko kilpailussa oli Niemi, Ylinen ja Helsingin Suunnistajien Topi Syrjäläinen.

Teemu Oksanen oli sprintissä kymmenes. Kansainvälisessä kisassa oli edellä sen verran ulkomaalaisia, että SM-kisassa sijoitus oli viides ja näin Nousilla oli kaksi miestä viiden sakissa.

Juvan SM-sprintin 14-vuotiaden tyttöjen sarjassa Meeri Niemenmaa suunnisti sijalle 17 ja 55-vuotiaiden naisten sarjassa Kristiina Oksanen oli 31:s.

Sunnuntain SM-viestissä Mikkelin Tornimäellä Nouski sai jalkeille kolme joukkuetta, joista ykkösjoukkueella oli odotetusti hyvät mitalimahdollisuudet. Sunnuntaina vauhti ei aivan riittänyt kolmen kärkeen, kun Tampereen Pyrintö, Kalevan Rasti ja Helsingin Suunnistajat menivät menojaan.

Nouski jäi viimevuotisen voiton uusineelle Pyrinnölle kuusi minuuttia joukkueella Juho Ylinen, Aleksi Karppinen, Teemu Oksanen ja Eetu Savolainen.

Nouskin kakkonen sijalla 29 ja kolmosjoukkue 33:s.

Kahdesta syksyn SM-viikonlopusta Nouskilla on nyt kasassa kaksi hopeaa (Eetu Savolainen SM-pitkä ja Juho Ylinen SM-sprintti). SM-kisakausi jatkuu kahden viikon kuluttua SM-yöllä Haminassa. Sitä ennen suunnistetaan kuitenkin Viestiliigan finaali ensi lauantaina Kirkkonummella.

SM-sprintin ja viestin tulokset Suunnistusliigan ja Viestiliigan sivujen kautta

Lue myös

Suunnistajien pitkään odotettu juhlaviikonloppu on ovella.
20.8.2021