Johtokunta kokousti 24.5.

Kokouksessa käsiteltiin muun muassa seuraavia asioita:

Katsaukset vastuualueittain:

Edustuksen toiminta sujuu hyvin. Edessä on kaksi tärkeää kisaviikonloppua (MM-katsastukset ja SM-keskimatka). Lisäksi viikko ennen juhannusta kilpaillaan Lakeuden viesti. Edustusryhmä panostaa kesällä yösuunnistukseen, sillä Napapiiri-Jukolasta odotetaan pimeää.

Nuoriso: Koronarajoitusten höllentyminen ja ulkokauden alkaminen on mahdollistanut suunnistustreenien järjestämisen suhteellisen normaalisti. Kisakausi on käynnissä. Nuorten osallistumisaktiivisuus kilpailuihin on vaihdellut. Nouski on kuitenkin kolmanneksi eniten lasten lisenssejä lunastanut seura Suomessa.
Kuntosuunnistus: Vastuuhenkilöt kesän jokaiselle vuorolle on sovittu.

Kartoitus: Jämillä on tehty harvennuksia, joten karttaa pitää päivittää ennen suunnistusmaratonia.

Jukolan viesti

Napapiiri-Jukola järjestetään poikkeuksellisesti 21.-22.8.2021. Johtokunta keskusteli mahdollisen bussikuljetuksen järjestämisestä ja siitä, montako nouskilaista on ylipäätänsä lähdössä matkaan. Tilanne on edelleen auki, mahdollisesta bussikuljetuksesta ja seuran majoituksesta perjantaista sunnuntaihin pohditaan.

Helasuunnistus

Kilpailun jälkianalyysi käytiin heti tapahtuman jälkeen avainhenkilöiden kesken sähköpostitse. Kokouksessa tehtiin vielä yhteenveto: kilpailut onnistuivat erinomaisesti. Talkooväkeä olisi saanut olla enemmän ja aina löytyy jotain parannettavaa.

SM-kisahaku vuosille 2024-2025

Suunnistusliitto hakee järjestäjiä vuosien 24 ja 25 SM-kisoille. Nouskilla on suunnitelmia haun suhteen ja niitä tarkennetaan seuraavassa kokouksessa.

Kesäillan Rogaining

Kesäillan Rogainingin valmistelut on pistetty käyntiin.

Muut asiat

Käsiteltiin myös muita hallinnollisia ja johtokuntaan liittyviä asioita

Lue myös

Syksyn toinen SM-viikonloppu kilpailtiin Etelä-Savossa Juvalla ja Mikkelissä. Lauantain sprintti tarjosi Nouskille ilonaiheita ja mitalin. Sunnuntain viestissä mentiin tyydyttävästi, mutta tällä kertaa eteen ehti kolme kovempaa joukkuetta.
12.9.2021
Suunnistajien pitkään odotettu juhlaviikonloppu on ovella.
20.8.2021