Jälleen kerran kolmossija Viestiliigan loppupisteissä

Aleksi Karppinen avasi Nouskin ykkösjoukkueen suorituksen finaalissa. Kuva edellisviikonlopun SM-viestistä Mikkelistä. Kuva: Teppo Salmia/Viestiliiga

Nouski uusi viimevuotisen kolmossijan suunnistuksen Viestiliigan kokonaiskilpailussa 2021.

Liigan finaali käytiin lauantai-iltana Kirkkonummella ja Siuntiossa Lynxin isännöimänä. Kolmikko Aleksi Karppinen, Eetu Savolainen ja Teemu Oksanen oli koko viestin ajan mukana kärjen tuntumassa. Lopulta kaksi joukkuetta ennätti maaliin ennen Nouskia.

Viestin voitti Koovee, joka oli irti muilta heti ensimmäisen osuuden puolivälistä alkaen. Helsingin Suunnistajat pysyi noin minuutin nouskilaisia edellä.

Tampereen Pyrintö varmisti Viestiliigan suvereenin voiton lauantain nelossijalla, mutta Nouski ja HS kamppailivat kakkostilasta vielä finaalissa. Lopulta joukkueiden keskinäinen järjestys ratkaisi tuloksen myös Viestiliigassa, joten Nouski oli kolmas.

Nouski voitti liigassa Hämeen Rastiviestin, oli kakkonen Kivennapa-viestissä Kuopiossa ja kolmas Kouvolassa kauden avauksessa. Lisäksi Nouski oli kolmanneksi paras suomalaisjoukkue Napapiiri-Jukolassa, jossa Viestiliigan pisteisiin laskettiin suomalaisseurat.

Suunnistuskautta on vielä SM-yön, SM-erikoispitkän, muutamien kansallisten, seuraviestien ja tietenkin Jämi suunnistusmaratonin verran jäljellä. Lisäksi ainakin Teemu hakee onnistumisia Suomi-paita päällä Euromeetingista.

Viestiliigan sivut

Lue myös

Kilpasarjojen jälki-ilmoittautuminen mahdollista keskiviikkoon asti sähköisesti ja tapahtuma-aamuna pääsee mukaan kuntosarjoihin paikan päällä ilmoittautumalla.
18.10.2021
Seitsemän nouskilaista kilpaili kauden viimeisessä SM-kilpailussa Sorilassa.
17.10.2021
SM-yö jäi väliin, mutta alkukaudesta hankittu etumatka kesti vielä Haminan yön.
27.9.2021