Viikariryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vasta-alkajille, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat vielä kerrata taitojaan ennen Vintiö-ryhmään siirtymistä. Voitte käydä vapaasti myös sekä Viikareissa että Vintiöissä yhtäaikaa. Viikariryhmässä aloitetaan perusasioista: kartan käsittämisestä, väreistä ja merkeistä. Mukana on paljon leikkiä ja luontokasvatustakin. Viikarilla on aina oma vanhempi tai sisarus mukana harjoituksissa. Jo neli-viisivuotiaat voivat tulla Viikareihin!

Viikareiden vastuuvetäjänä toimii Päivi Haavisto (puh. 0400 628 804). Päivin apuohjaajana harjoituksissa näkyvät myös Milla Aaltonen, Tilda Tienari ja Kira Holmala.

Haluamme kannustaa käymään myös seuramme yhdessä Kyrös-Rastin kanssa järjestämillä iltarasteilla. Iltarastit järjestetään omatoimirasteina kesäkuun loppuun saakka. Kartan rasteille voi noutaa Sammin St1-asemalta. Iltarastesta voi lukea lisää kuntosuunnistus-välilehdeltä tai kysyä rohkeasti ohjaajaltasi. Nouski-passin takakannesta löydät iltarastiohjelman. Iltarasteilla käyminen on toimintamaksun maksaneille lapsille ilmaista. Jos aikuinen haluaa mennä omalle radalleen, hän maksaa käyntikohtaisen karttamaksun (6€) tai vaihtoehtoisesti koko kaudesta Sata-Hämerastien kausikortin. Lapsen ohjaamisesta ei tarvitse maksaa mitään. Katso tarkempia ohjeita kuntosuunnistus-sivuilta.

VIIKAREIDEN SYYSKAUDEN 2021 OHJELMA

ma 9.8. klo 18.00 yhteinen aloitus Rahkolan pihassa
ma 16.8. klo 18.00 kylpylä, kokoontuminen vanhalla kesäteatterilla
ma 23.8. klo 18.00 Vatula, soramontun alue
ma 30.8. klo 18.00 Teiharju, Kartuntien varsi
to 9.9. klo 17.30 yhteinen retki Luhalahteen Keihäänmaan laavulle
(tarkempia ohjeita myöhemmin)
to 16.9. klo 18.00 yläkoulun alapiha
ma 20.9. klo 18.00 kauden päätös Toivolansaaren leirintäalueella