Tervetuloa uudistuneeseen

XII Kesäillan Rogaining-tapahtumaan Ikaalisten Jylliin tiistaina 19.7.2022

 

Kilpailukeskus

Jyllin metsästysseuran majalla, navigointiosoite Jyllinkankaantie 10, Kilvakkala

Sarjat

2 tunnin ja 3 tunnin sarjat, pikasarja perheille 1h sekä uutena 3 tunnin sarja pyöräillen

Partion (2-5 henkilöä) tulee kulkea yhdessä koko ajan. Partiolla tulee olla kännykkä mukana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen kistaok@gmail.com. Muistathan laittaa viestiisi kaikki seuraavat tiedot:

– Sarja
– Emit-numero
– Joukkueen nimi
– Joukkueen jäsenten lukumäärä
– Joukkueen yli 16-vuotiaan ilmoittajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite (jos joukkueessa on vain alle 16-vuotiaita, on yhteystietojen oltava yli 16-vuotiaan joukkueen huoltajan). Tämä henkilö on joukkueen vastuuhenkilö.

Tapahtuman ilmoittautumisen vastaanottamisessa kerätään seuraavia henkilötietoja:
– puhelinnumero
– sähköpostiosoite

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksen käyttää ilmoitettuja tietoja kisajärjestelyihin, lähtölistojen tekemiseen ja tuloksien julkaisuun. Puhelinnumeroa ja sähköpostia käytetään vain mahdolliseen yhteydenottoon ennen kisaa tai turvallisuussyistä sen aikana. Vastuuhenkilöiden yhteystiedot ovat vain ilmoittautumisten vastaanottajan käytettävissä ja ne poistetaan tapahtuman jälkeen.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 15.7.2022. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 1,5-kertaisin maksuin vielä kilpailukeskuksen infoon viimeistään klo 17.00.

Osallistumismaksu

2 tunnin sarjassa 40 euroa / partio ja 3 tunnin sarjassa juosten 50 euroa / partio, 3 tunnin sarjassa pyöräillen 65 euroa/partio. Perhesarjassa maksu on 20€/partio. Maksu suoritetaan ensisijaisesti Ikaalisten Nouseva-Voima ry:n tilille (FI10 4503 1040 0293 00) ilmoittautumisen yhteydessä. Kirjoita viestikenttään joukkueen nimi.

Maksaa voi myös paikan päällä tasarahalla. Jokaisella partiolla on tulospalvelua varten yksi Emit-kilpailukortti. Jos partiolla ei ole omaa Emit-korttia niin sen saa lainaksi järjestäjältä. Lainatarpeesta on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Emit-kortin laina maksaa 5€. Palauttamatta jääneestä kortista laskutamme 80€.

Lähtö

Lähtö tapahtuu yhteislähtönä klo 18.00 kilpailukeskuksen välittömästä läheisyydestä. Karttoja aletaan jakaa reittisuunnittelua varten jo klo 16.30. Reittisuunnittelua varten järjestäjä ei varaa tilaa eikä välineistöä.

Maali

Sijaitsee kilpailukeskuksessa.

Pesu ja pukeutuminen

Peseytymismahdollisuutta ei ole. Sisätilaa varusteiden vaihtoa varten on rajoitetusti. Lähin uimapaikka sijaitsee Mielahdessa n. 4 km päässä.

Palkinnot

Kaikkien sarjojen voittajapartiot palkitaan. Rasteilla on tänä vuonna bonusrasteja, joilta voi voittaa erikoispalkintoja. Bonusrastien sijaintia ei kerrota etukäteen. Bonusrastipalkinnon saattavat voittaa kaikki rastilla käyneet partiot tai vain osa rastilla käyneistä partioista.

Lisäksi myös useita arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Maasto

Kilpailukeskus sijaitsee kilpailumaaston reunassa. Maastosta suurin osa on todella nopeaa kangasmaastoa. Korkeuserot vaihtelevat eri maastonosissa. Rasteille saakka ei tule pääsemään pyörällä vaan pyöräsarjalaiset joutuvat kulkemaan maastossa jalkaisinkin.

Tervetuloa kesäseikkailuun Ikaalisten Jyllin maastoihin!

IkNV