iknv.fi

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulumme on saanut uuden nimen keväällä 2017. Pikkukoululaisemme ovat nykyään 

VIIKARIT.

Viikariryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vasta-alkajille, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat vielä kerrata taitojaan ennen Vintiö-ryhmään siirtymistä. Voitte käydä vapaasti myös sekä Viikareissa että Vintiöissä yhtäaikaa. Viikariryhmässä aloitetaan perusasioista: kartan käsittämisestä, väreistä ja merkeistä. Mukana on paljon leikkiä ja luontokasvatustakin. Viikarilla on aina oma vanhempi tai sisarus mukana harjoituksissa. Jo neli-viisivuotiaat voivat tulla Viikareihin!

Viikareiden vastuuvetäjänä toimii Päivi Haavisto (puh. 0400 628 804). Päivin apuohjaajina ovat Veera Haavisto ja Aino-Sofia Juurijärvi

Haluamme kannustaa käymään myös seuramme yhdessä Kyrös-Rastin kanssa järjestämillä iltarasteilla keskiviikkoisin. Iltarasteille saa mennä omaa tahtiaan kunhan ilmestyy paikalle klo 17.30-19.00 välisenä aikana. Nouski-passin takakannesta löydät iltarastiohjelman. Iltarasteilla käyminen on toimintamaksun maksaneille lapsille ilmaista. Jos aikuinen haluaa mennä omalle radalleen, hän maksaa käyntikohtaisen karttamaksun tai vaihtoehtoisesti koko kaudesta Sata-Hämerastien kausikortin. Lapsen ohjaamisesta ei tarvitse maksaa mitään.


VIIKAREIDEN SYYSKAUSI 2017 ALKAA MAANANTAINA 14.8.2017 KLO 18.00 KIVINIEMESSÄ. Kokoontuminen on vanhan Finlaysonin tehtaan pihassa.


ma 21.8.           Teiharjussa RR- ja TR-harjoitus, kokoontuminen latujen parkkipaikalla

ma 28.8.            Toivolansaari, kokoontuminen uimarannan parkkipaikalla

ma  4.9.             Teiharju

ma 11.9.            kylpylä

MA 18.9. kauden päätös bingosuunnistuksena Vatulan hiihtomajalla, aloitetaan klo 18.00iknv-net