iknv.fi

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulumme on saanut uuden nimen keväällä 2017. Pikkukoululaisemme ovat nykyään 

VIIKARIT.

Viikariryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vasta-alkajille, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat vielä kerrata taitojaan ennen Vintiö-ryhmään siirtymistä. Voitte käydä vapaasti myös sekä Viikareissa että Vintiöissä yhtäaikaa. Viikariryhmässä aloitetaan perusasioista: kartan käsittämisestä, väreistä ja merkeistä. Mukana on paljon leikkiä ja luontokasvatustakin. Viikarilla on aina oma vanhempi tai sisarus mukana harjoituksissa. Jo neli-viisivuotiaat voivat tulla Viikareihin!

Viikareiden vastuuvetäjänä toimii Päivi Haavisto (puh. 0400 628 804). Päivin apuohjaajana toimii Veera Haavisto. Pienten tukihenkilöinä harjoituksissa näkyvät myös Milla Aaltonen, Tilda Tienari, Kira Holmala ja Anton Vehkalahti.

Haluamme kannustaa käymään myös seuramme yhdessä Kyrös-Rastin kanssa järjestämillä iltarasteilla keskiviikkoisin. Iltarasteille saa mennä omaa tahtiaan kunhan ilmestyy paikalle klo 17.30-19.00 välisenä aikana. Nouski-passin takakannesta löydät iltarastiohjelman. Iltarasteilla käyminen on toimintamaksun maksaneille lapsille ilmaista. Jos aikuinen haluaa mennä omalle radalleen, hän maksaa käyntikohtaisen karttamaksun tai vaihtoehtoisesti koko kaudesta Sata-Hämerastien kausikortin. Lapsen ohjaamisesta ei tarvitse maksaa mitään.


Nouskin Viikareiden kevätkalenteri 2019:


Harjoitukset alkavat ryhmien yhteisellä aloituksella Ikaalisten yhteiskoululla (yläaste) maanantaina 15.4. klo 18.00 (ilmoittautuminen seuratoimintaan klo 17.30 alkaen).

to 25.4. Toivolansaaren uimaranta

ma 29.4. Teiharju, Kartuntie eteläpuoli

ma 6.5. Teiharju, Kartuntien pohjoispuoli: kisakäytänteiden opettelua

ke 8.5. Sata-Hämekisa, Hämeenkyrön suurlavalla iltarastien yhteydessä

to 16.5. kylpylä

ma 20.5. Vatulan ampumarata, koko seuran yhteinen harjoitus

ma 27.5. Vatula, hiihtomaja

to 30.5. Helakisa, Luhalahti

ma 10.6. Vintiö-olympialaiset, Toivolansaari


Harjoitukset alkavat klo 18.00TERVETULOA MUKAAN!


iknv-net