iknv.fi

Suunnistuskoulu

Suunnistuskoulumme on saanut uuden nimen keväällä 2017. Pikkukoululaisemme ovat nykyään 

VIIKARIT.

Viikariryhmä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille vasta-alkajille, mutta myös niille lapsille, jotka haluavat vielä kerrata taitojaan ennen Vintiö-ryhmään siirtymistä. Voitte käydä vapaasti myös sekä Viikareissa että Vintiöissä yhtäaikaa. Viikariryhmässä aloitetaan perusasioista: kartan käsittämisestä, väreistä ja merkeistä. Mukana on paljon leikkiä ja luontokasvatustakin. Viikarilla on aina oma vanhempi tai sisarus mukana harjoituksissa. Jo neli-viisivuotiaat voivat tulla Viikareihin!

Viikareiden vastuuvetäjänä toimii Päivi Haavisto (puh. 0400 628 804). Päivin apuohjaajana toimii Veera Haavisto. Pienten tukihenkilöinä harjoituksissa näkyvät myös Milla Aaltonen, Tilda Tienari, Kira Holmala ja Anton Vehkalahti.

Haluamme kannustaa käymään myös seuramme yhdessä Kyrös-Rastin kanssa järjestämillä iltarasteilla keskiviikkoisin. Iltarasteille saa mennä omaa tahtiaan kunhan ilmestyy paikalle klo 17.30-19.00 välisenä aikana. Nouski-passin takakannesta löydät iltarastiohjelman. Iltarasteilla käyminen on toimintamaksun maksaneille lapsille ilmaista. Jos aikuinen haluaa mennä omalle radalleen, hän maksaa käyntikohtaisen karttamaksun tai vaihtoehtoisesti koko kaudesta Sata-Hämerastien kausikortin. Lapsen ohjaamisesta ei tarvitse maksaa mitään.


VIIKAREIDEN KEVÄTKAUSI ALKAA TORSTAINA 19.4.2018 YLÄKOULUN RUOKALASSA ILMOITTAUTUMISELLA KLO 17.30. VANHEMPIEN INFOTILAISUUS ALKAA KLO 18.00. 


Aloituksen jälkeen Viikareiden ohjelma on seuraava:


ma 23.4. urheilukenttä, tutustumista karttamerkkeihin

to 3.5. yhteinen kisaharjoitus Vintiöiden kanssa (=tutustumista kilpailurutiineihin), kokoontuminen Teiharjun pururadalla, ladun ja Kartuntien risteyksessä

ma 7.5. Silkinranta, kokoontuminen Silkinrannan uimarannalla

to 17.5 yhteinen sprinttiharjoitus Vintiöiden kanssa, kokoontuminen Vanhan kylpylän mäellä, golf-rangea vastapäätä

ma 21.5. Vatula, kokoontuminen hiihtomajan pihassa

ma 28.5. aarresuunnistusta Toivolansaaressa, kokoontuminen uimarannalla

ma 4.6. Leimaus-leiriviikko = ei harjoituksia

to 14.6.  Vintiö-olympialaiset Toivolansaaressa, kokoontuminen uimarannalla


Viikareiden harjoitukset alkavat klo 18.00. Myös Vintiöiden kanssa pidettävät yhteisharjoitukset alkavat klo 18.00.


iknv-net