iknv.fi

Nuoriso


Lapset ja nuoret suunn rgb 72dpi-1

Ikaalisten Nousevan-Voiman sääntöjen mukaisena tarkoituksena on "jäsentensä ruumiillisen kunnon ja henkisen vireyden kehittämisen ja ylläpitämisen avulla kasvattaa heistä työkykynsä ja henkisten ominaisuuksiensa puolesta yhteiskunnalle hyödyllisiä kansalaisia, tarjota heille terveitä vapaa-ajan harrastuksia sekä edistää toiminta-alueellaan seuran tarkoituksen mukaista toimintaa". Myös nuorisojaosto tavoittelee toiminnallaan näitä tavoitteita.

Nouskin nuorisovastaavana toimii kaudella 2016 Kristiina Oksanen. Kristiinan saat kiinni puhelimella numeroista 040-701 7698 tai työnumerosta 044-730 6282. Jätä viesti puhelimissa oleviin vastaajiin, jos et saa Kristiinaa kiinni. Nuorisojaosto pitää kokouksia tarpeen mukaan. Kokouksiin ovat tervetulleita kaikki nuorisojaoston toimintaan osallistuvat lapset ja heidän vanhempansa.

Nuorisojaostossa nuorten toiminta on jaettu toimintaryhmiin, joista löydät lisätietoja vieressä olevista Tehotiimi, Vintiöt ja Suunnistuskoulu-palkeista. Tervetuloa mukaan myös uudet suunnistajat - tämän lajin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa! Älä unohda lukea myös toimintalinjaustamme niin pääset paremmin toimintaamme sisään.

Nuorisojaosto tiedottaa monella tapaa. Nouskin omat nettisivut, www.iknv.fi, pitää sisällään nuorisosivun josta voi seurata nuorisopuolen tapahtumia. Kirjallista tiedotetta välitetään myös sähköpostin kautta eli nuoriso@iknv.fi . Tähän sähköpostirinkiin voi liittyä lähettämällä mainittuun osoitteeseen viestin. Täältä lähtee kesäkaudella kuukausitiedote sekä erilaiset kilpailukutsut ringin jäsenille. Lisäksi tiedotusta hoidetaan suullisesti tapahtumien yhteydessä. Tällä hetkellä tiedottamisesta vastaa Harri Vehkalahti. Lisäksi tärkeä tietojen jakamisen kanava on Nouski-passi, joka jaetaan jokaiselle suunnistuskoululaiselle ja Vintiö-ryhmän jäsenelle. Tehotiimiläisillä on oma WhatsApp-ryhmänsä.

iknv-net