iknv.fi

Sata-Häme-rastit 2020

 Sata-Häme-rastien keskiviikkotapahtumat palaavat - omatoimirastit jatkuvat


Sata-Häme-rastien "normaaliaikojen" keskiviikkoiset tapahtumat alkavat 10.6.2020 Vesajärven Ihanankulmalta. Keskiviikkoisin on tarjolla emit-leimasimet ja ajanotto. Kartan myynti tapahtuu tapahtumapaikoilta klo 17.30-19.00. Käytettäessä emit-leimasimia, pyydämme kiinnittämään huomiota hyvään käsihygieniaan ja ehdottomasti pysymään kotona, mikäli on flunssan oireita. Lisäksi turvavälejä on syytä noudattaa tapahtumapaikoilla.

Suuren suosion saaneet omatoimirastit kuitenkin jatkuvat. Keskiviikkotapahtumien jälkeen rastit pysyvät metsässä seuraavan viikon tiistai-iltaan asti. Emit-leimausta ei omatoimirasteilla ole. Kartan voi ostaa ja tulostaa itselleen www.rastilippu.fi:stä. Lisäksi karttoja on myynnissä Nouskin iltarastikerroilla Sammin St1-asemalta ja KyRan kerroilla Hämeenkyrön Marjan Kukassa.

Kartan hinta on 5 € sekä paikanpäältä ostettuna, että omatoimisuunnistuksessa. Sata-Häme-rasteille kausikortin ostaneille kartat lähetetään kuten tähänkin saakka. Lapset ja nuoret saavat kartan noutopisteistä (Nouskin vuorolla Sammin St1 ja Kyrös-Rastin vuorolla Marjan kukka) tai lähettämällä karttapyynnön osoitteeseen kartat.satahamerastit@gmail.com.l


Capture

SataHämerastit 2020

iknv-net