iknv.fi

Ajankohtaista

Edustusryhmä kevätleirille Ruotsiin

Nouskin edustusryhmä suuntaa pääsiäiseksi sulan maan leirille Etelä-Ruotsiin. Ohjelmassa on kilpailuja ja harjoittelua keväisissä olosuhteissa.

Leirin alkajaisiksi juostaan 7-osuuksinen Sydsvenska 7-Manna. 3 ensimmäistä osuutta juostaan kiirastorstain hämärtyvässä illassa ja viesti jatkuu aikaisin aamulla pitkäperjantaina. Mukana joukkueessa on sekä kokemusta, että nuorempaa sukupolvea

Viesti juostaa Olofstömin liepeillä mihin myös Nouskin leiriporukka perustaa majansa pääsiäsen pyhiksi. Alueellee on tyypillistä sekä hyväkulkuiset mannermaiset pyökkimetsät suurilla korkeuseroilla, että pienipiirteisemmät avokalliomaastot lähempänä merenrantaa, mikä mahdollistaa monipuoliset harjoitukset. Lauantaina ja Sunnuntaina juostaan vielä keskimatkan kilpailut (linkki1 ja linkki2)Blekingen alueella, joissa Nouski on edustettuna.

-Suomessa kevättalvi antaa juuri parastaan hiihtoharjoittelua varten, mutta tiivis leiri sulalla maalla antaa hyvin valmiuksia kevään kilpailuihin, koska Suomen kevät tullee viivästyttämään kilpailukauden alkua Pohjanlahden itärannalla, tiivistää valmennuspäällikko Erkki Knuuttila leirin tavotteita.

iknv-net