iknv.fi

Ajankohtaista

Nouski kokousti ja palkitsi

Viime lauantaina Ikaalisten Nouseva Voima piti ensin syyskokouksen, jossa tehtiin henkilövalintoja, linjattiin tulevan kauden toimintaa ja hyväksyttiin ensi kauden talousarvio. Kokouksen jälkeen jaettiin palkintoja viime kaudella menestyneille ja ahkeroineille.

 

Vesa Taanila jatkaa seuran puheenjohtajana, uutena jäsenenä johtokuntaan valittiin Jouni Holmala. Johtokunnassa jatkavat Outi Borgenström, Tapani Jokela, Tero Linnainmaa, Timo Narvinen, Kristiina Oksanen, Jukka Pohjonen ja Tuija Ukkonen. Toiminnan tarkastajina jatkavat Harri Vehkalahti ja Pasi Hankala sekä varamiehenä Pasi Pikkarainen. Seuran edustajat eri tilaisuuksiin valitaan tapauksittain.

Tulospuolella tavoitteena on olla ensi vuoden Tiomilassa ja Jukolassa viidentoista joukossa ja siitä pikku harppauksia vuonna 2018 top 5:ssä. Edustusryhmä jaetaan erilaisiin ryhmiin tulosten, tavoitteiden ja mahdollisuuksien perusteella. Huippuryhmään kuuluvat nuoret Mikko Knuuttila, Ville Parkkinen, Eetu Savolainen ja Aleksi Karppinen. Heidän ”takanaan” ovat kokeneet Dmitri Tsetkov, Vesa Taanila ja Mihail Mamleev. Haastajaryhmään, joka sekin on varsin nuori, kuuluvat Tero Linnainmaa, Tuomas Kotro, Juha Luoma, Teemu Oksanen, Juho Ylinen ja Jooseppi Kalliokoski. Viestiryhmä ja harrasteryhmä täydentävät porukan. Todettakoon myös se, että naisilla on oma edustusryhmänsä, joka koostuu omista junioreista. Ryhmäjakoja voidaan kauden aikana päivittää mahdollisen menestyksen myötä.

Menestystä tuli kauden aikana huomattavasti enemmän kuin moneen vuoteen sillä SM-kisoissa mitaleille tai plaketeille ylsi kaikkiaan yhdeksän (9) eri suunnistajaa. Vuoden suunnistajana palkittiin Ville Parkkinen, joka suunnisti SM-yössä pronssia miesten pääsarjassa. Seura muisti myös viestin pronssijoukkuetta, joka oli Tero Linnainmaa, Dmitri Tsetkov, Mikko Knuuttila ja Vesa Taanila. Jämi 147 Oy:n stipendin saivat nuoret SM-mitalistit Mikko Knuuttila, Tero Linnainmaa, Ville Parkkinen ja Aleksi Parkkinen sekä plaketistit Juho Ylinen, Maiju ja Teemu Oksanen sekä Veera Haavisto. 

Palkitut 01

Jämi147 - stipendein SM-kilpailuissa menestyneet palkitut: Teemu Oksanen, Veera Haavisto, Maiju Oksanen, Juho Ylinen, Tero Linnainmaa, Mikko Knuuttila, Ville Parkkinen

Palkitut 05

SM-viesti H21-pronssijoukkue: Tero Linnainmaa, Mikko Knuuttila, Vesa Taanila (kuvasta puuttuu Dmitry Tsvetkov)

Vuoden nuorena suunnistajana palkittiin Teemu Oksanen. Vuoden Venla palkinnon, hyvästä Venlojen viesti suorituksestaan, sai ensi kertaa ko. viestiä juossut Veera Haavisto. Topin pytyn, jonka saajan pitää olla alle 10 v, voitti toistamiseen Kira Holmala. Hänet palkittiin myös vuoden vintiösuunnistajana eli hän oli vuoden ahkerin harjoituksissa kävijä 58:lla suorituksellaan. I-luokan suunnistajina palkittiin stipendillä Maiju ja Teemu Oksanen, Veera Haavisto, Maria Koskensalo, Kasimir Niinimäki ja Anton Vehkalahti. II-luokan suunnistajat Atte Isolähteenmäki, Roope Savisto, Kaisa Hankala, Aleksiina Asell, Susanna Koskensalo ja Milla Aaltonen sekä III-luokan suunnistajat Verneri Asell, Vili Liukkonen, Jenny Vehkalahti Ida Isolähteenmäki sekä Aino Sofia Juurijärvi saivat kunniakirjat. Aino-Sofia palkittiin myös vuoden nuorena ohjaajana. Vuoden nuori talkoolaisen palkinnon sai Tilda Tienari. Vuoden nuori uurastaja oli Veera Hakala, seikkailija Stina Kauppila ja retkeilijä Jooseppi Jokinen. Kevään SM-kisojen urakoinneistaan Nouskin ”toppatakin” saivat Jukka Pohjonen ja Tapani Jokela.

Palkitut 02

Palkitut 03

Palkitut 04

Anton Vehalahti, Kasimir Niinimäki, Veera Haavisto, Maiju Oksanen, Kira Holmala ja Teemu Oksanen

Palkitut 06

Teemu Oksanen, Veera Haavisto, Anton Vehkalahti, Milla Aaltonen, Kira Holmala ja Tilda Tienari


Kevään SM-kisat on huomioitu laajemminkin sillä Hämeen Suunnistus on valinnut Nouskin palkittujen listalle hyvien kisajärjestelyjen johdosta. Suomen Suunnistusliitto puolestaan valitsi vuoden kartoittajaksi SM-kisakartan työstäneen Ari Anjalan.

iknv-net