iknv.fi

Ajankohtaista

Liity Nouskin kannustajaksi

Ikaalisten Nouseva-Voima on valittu niiden kymmenen seuran ja yhdistyksen joukkoon, joille Pirkanmaan osuuskauppa jakaa 15 000€ rahaa.

 

Nyt on aika liittyä Pirkanmaan osuuskaupan Kannustajat-järjestelmään! - Joku on saattanut jo ihaillakin kuviamme S-markettien seinillä ja kassajonoissa. Et menetä omia bonuksiasi, mutta voit omilla bonusostoksillasi kasvattaa Nouskin saamaan osuutta koko palkintopotista.

Rahojen jakautuminen seurojen välillä määräytyy sen perusteella, kuinka paljon Nouskille kirjautuneita kannustajia on ja kuinka paljon he käyttävät ostoihinsa vihreää S-bonuskorttia. Kannustajien kaikki bonushöylätyt ostokset lasketaan yhteen ja siitä määräytyy meidän osuutemme vertailussa muihin. Ostosten tekoaika on 1.1.2015-30.6.2015. Nyt joku voisi jo pelästyä, että tässähän on kohta kaksi kuukautta hukattu, mutta ei hätää: kaikki tänä aikana tehdyt ostokset lasketaan, vaikka kirjautuisi kannustajaksi vasta kesäkuun lopulla. Kirjautukaa toki kuitenkin aiemmin, että listassa näkyy mahdollisimman monta meitä! Kenenkään omia bonuksia ei siis tähän kulu, osuuskauppa lahjoittaa summan.

MITÄ PITÄÄ TEHDÄ?

Jos et vielä ole Pirkanmaan Osuuskaupan jäsen, liity jäseneksi. Kannustajaksi liittyminen onnistuu talouden pääjäsenen S-tunnuksilla.

Menkää sivulle www.s-kanava.fi ja klikatkaa sen oikeasta yläreunasta oma S-kanava. Tässä vaiheessa ruvetaan kyselemään tunnuksia. Vaihtoehtoja on kaksi:

1) Jos sinulla on jo käyttäjätunnus S-tiliä varten, käytä sitä
2) Jos käyttäjätunnusta ei ole, klikkaa kohtaa LUO KÄYTTÄJÄTUNNUS, minkä jälkeen tarvitsen omia pankkitunnuksiasi ja toimit eteenpäin niinkuin maksaisit netissä jotain
MIKÄLI SINULLA ON JO S-PANKKITUNNUKSET, KÄYTÄ NIITÄ KIRJAUTUMISEEN. SILLOIN KIRJAUTUMISEN ALOITUSSIVU ON www.s-pankki.fi.

Joka tapauksessa, kun olet päässyt tavalla tai toisella omalle s-kanavallesi, tee näin:

1) siirry välilehdelle bonus ja ostot
2) klikkaa Kannustajaksi ilmoittautuminen
3) valitse listasta Ikaalisten Nouseva-Voima
ja muista vielä
4) klikkaa Päivitä tiedot

MITÄ MUUTA VOIT TEHDÄ?
Kerro asiasta kavereillesi, mummeille ja kummeille!
Näytä, kuinka kannustajaksi kirjaudutaan niille, jotka epäröivät.
Muista käyttää vihreää korttia jokaisessa ostoksessa
Olethan huomannut, että bonusasiakkaaksi voi ilmoittautua myös esim. vakuutusyhtiössä (LähiTapiola)

TULE MUKAAN KANNUSTAJAKSI!

iknv-net