iknv.fi

Ajankohtaista

Jämi-Suunnistusmaraton VII kerää jälleen pitkän matkan ystävät Jämille

Lokakuun 26. päivä järjestettävä Jämi-Suunnistusmaraton on jo perinteeksi muodostunut loppusyksyn suunnistustapahtuma. Jämin nopeat ja kauniit kangasmaastot tarjoavat erinomaiset puitteet vauhdikkaalle pitkän matkan suunnistustapahtumalle. Edellisvuosina tapahtuma on kerännyt Jämille yli 400 suunnistuksen ystävää maamme huipuista kuntosuunnistajiin. Parin edellisvuoden tapaan myös tänä vuonna Jämi-Suunnistusmaratonin yhteydessä mitellään Suunnistusmaratonin voiton lisäksi Hämeen alueen erikoispitkän matkan aluemestaruusmitaleista.


Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä suunnistuksen lisenssiä, mikä selittänee jatkuvasti kasvaneet osallistujamäärät, arvelee kilpailunjohtaja Vesa Taanila.

Ratamestari Timo Narvinen lupaa erinomaisia kisoja myös tälle vuodelle
– Suunnistuksen suosion kasvu ja tämän vuoden MM-kisat kotimaassa tuovat luultavasti tapahtuman osanottajamäärissä kasvua jälleen ja lähentelemme toivon mukaan 500 ilmoittautuneen rajaa, sanoo ratamestari Timo Narvinen 


Jämi houkuttaa suunnistajia paitsi hienojen maastojensa, mutta myös muuten hyvien puitteiden ansiosta.
– Jämi-Areena tarjoaa hyvät sisätilat tapahtumalle ja hiihtoputki asianmukaiset peseytymistilat, mainitsee Taanila. 


Mukaan on tulossa jälleen tänä vuonaa kovia nimiä. Ainakin Vehkalahden Veikkojen MM-kisojen kävijä ja monikertainen Suunnistusmaratonin voittaja Petteri Muukkonen on mukana miesten 25km Maraton-matkalla. 


Narvinen lupaa haastavat mutta vauhdikkaat radat hajontoineen Jämillä lauantai-aamuna 26.10 klo 11 kaikkien sarjojen yhteislähdöllä alkavaan tapahtumaan. Tule mukaan!


http://www.iknv.fi/tapahtumat/jamisuunnistusmaraton2013


Smara2013 esite190913. 600jpg

iknv-net