iknv.fi

Ajankohtaista

Jämi84 – MTB:hen yli 600 ennakkoilmoittautunutta

Toista kertaa ajettavaan Jämi84 – MTB:hen on ilmoittautunut jo yli 600 maastopyöräilyn ystävää. Määrä tarkoittaa huomattavaa kasvua ensimmäiseen vuoteen verrattuna.

 


- Viime vuonna tapahtumaa edeltävänä sunnuntai-iltana ilmoittautuneita oli noin 400 ja itse tapahtumassa 495. Nyt vastaavaan ajankohtaan verrattuna ilmoittautuneita oli noin 600- Uskomme, että lauantaiksi ennustetun hienon pyöräilysään myötä 700 osanottajan raja rikotaan, kertoo kilpailunjohtaja Erkki Knuuttila.

Järjestäjät ovat jakaneet päämatkan lähdön kahteen lähtöryhmään, minkä tavoitteena on muun muassa varmistaa kilpailijoiden turvallisuus ja sujuva ajo.
- Suuri yhteislähtö olisi näyttävä ja mahdollinen Jämin lentokentältä, mutta haluamme varmistaa kaikille sujuvan ja turvallisen ajon, myös alkupään kapeammilla reitin osilla, sanoo Knuuttila.

Jämi84 – MTB soveltuu teknisesti helpon reittinsä ansiosta myös lajin ensikertalaisille. Myös aivan nuorimpien osanottokynnystä on madallettu mahdollistamalla saattajan mukana olo reitillä.

Jämi84 – MTB ajetaan Jämillä tulevana lauantaina.

Jämi84 – MTB internetissä:
http://www.jami147.fi/


iknv-net