iknv.fi

Ajankohtaista

Lähes 700 suunnistuksen ystävää Jämi Suunnistusmaratonille

Jämi Suunnistusmaraton suunnistetaan yhdettätoista kertaa lauantaina 28.10.

 

 Tapahtumaan ennakkoilmoittautui sunnuntai-iltaan mennessä 696 suunnistajaa. Kilpailussa on sarjoja 12- vuotiaista 75-vuotisiin. Kilpasarjoissa kilpaillaan paitsi Jämi Suunnistusmaratonin voitosta niin myös erikoispitkän matkan aluemestaruuksista sekä Hämeen että Satakunnan alueilla. Kuntosarjoissa itseään pääsee haastamaan 5-25 kilometrin matkoille samaan yhteislähtöön kilpasarjojen kanssa. Kilpailukeskus on Jämi Areenassa ja kaikkien sarjojen yhteislähtö tapahtuu klo 11.


Kilpailu on vakiintunut useille suunnistusharrastajille todelliseksi päättyvän kauden huipentumaksi, jossa Jämin hyväkulkuisista kangasmaastoista pääsee nauttimaan tarpeaksi pitkällä matkalla ja hyvässä seurassa, parhaimmillaan myös kauniissa syyssäässä. Kasvanut osanottajamäärä osoittaa, että kunto- ja kilpasuunnistuksen yhdistäville tapahtumille on tilausta.


Mikäli harkitset vielä osallistumista, niin jälki-ilmoittautuminen kilpasarjoihin jatkuu keskiviikkoiltaan 25.10. asti ja kuntosarjoihin voit ilmoittautua vielä lauantaiaamunakin suoraan kilpailupaikalla. Ikaalisten Nouseva-Voima ry toivottaa kaikki suunnistuksen ystävät tervetulleiksi lauantaina Jämille.

Kilpailusivut

iknv-net