iknv.fi

Ajankohtaista

VENLA- ja JUKOLA-bussit 17.-18.6

Jukola-bussit täyttyneet hyvin, tässä lisätietoa sekä infoa Nouskin telttapaikoista:

Menomatkan Venla-bussi on täynnä viimeistä paikkaa myöten, samoin paluun Jukola-bussi. 

Jos jostain syystä oletkin jäämässä kyydistä kokonaan pois tai mukaantulopaikka vaihtuu, ilmoita siitä etukäteen Outille puh. 044 3093377 (outibo@gmail.com).

Mikäli lauantain Jukola-bussiin liittyen tulee muutoksia viime tippaan eli lauantain aikana, tiedot suoraan matkanjohtaja Jari Niemenmaalle puh. 050 3481282.

Venla-bussi on Pirkanmaan Liikenne Oy:n auto, Jukola-bussi Are Oy:n.

Aikataulut ja kyytiinottopaikat:

Venla-bussi: Ikaalinen (Neste) klo 4.15, Hämeenkyrö (Palviportti) klo 4.30, Ylöjärvi (Presto, entinen Deliway) klo 4.45, Tampere (Lahdesjärven ABC) klo 5.00. Takaisin samaa reittiä.

Jukola-bussi: Ikaalinen (Neste) klo 12.00, Hämeenkyrö (Palviportti) klo 12.15, Ylöjärvi (Presto) klo 12.30, Tampere (Lahdesjärven ABC) klo 12.45. Takaisin samaa reittiä.


Nouskin tuulisuojateltat ovat numerot 21 ja 22.  Lauantaina päivällä sininen seurateltta on avoinna kaikille, mutta sinne ei voi jättää tavaroita säilytykseen, sillä illasta klo 21.30 alkaen teltta on varattu miesten 1-3 joukkueitten huoltoa varten. Viereinen huoltoteltta, jossa myös ruokahuolto, on avoinna kakille.

Seuralle ei ole varattuna omia telttapaikkoja yöpymiseen, mutta telttailuun on kaksi mahdollisuutta:

Nouskin varaaman talon pihapiirissä (Purokyläntie 28) on avointa aluetta, jonne saa pystyttää telttoja, kulku Tykkitien kautta (bussien purkupaikasta ensin Välitielle, josta Tykkitielle, pyritään saamaan oikeaan kohtaan Nouskin paita tms. merkiksi). Matka bussien purkupaikasta ei ole pitkä! Tämä ei ole järjestäjien virallinen telttapaikka, vaan Nouskin itse varaama alue. Telttoja mahtunee runsaasti.

Toinen mahdollisuus on MHY Pirkanmaan teltta-alue, joka on käytössämme, numero E091. Kilpailukeskuksesta etelään, Männistönpolulta kääntyminen Killinpolulle. Alueelle mahtunee 10 telttaa.                            

Nouskilaisille Venla- ja Jukola-bussissa matkustaville hinta on 30 euroa meno-paluu, 20 euroa yksi matka.

Maksut tilille Ikaalisten Nouseva-Voima ry. FI10 4503 1040 0293 00 mielellään Jukola-viikonloppuun mennessä, viimeistään 20.6.                              

Epilän Esa ja KyrösRasti laskuttavat omia suunnistajiaan erikseen.

 

iknv-net