iknv.fi

Ajankohtaista

Aikuisten suunnistuskoulu alkaa 5.4.

 Haluatko oppia suunnistamaan, lukemaan karttaa ja liikkumaan luonnossa?

Ikaalisten Nouseva-Voima ry. järjestää

AIKUISTEN SUUNNISTUSKOULUN

keskiviikkoiltaisin, alkaen 5.4.2017 klo 18.00 Läykkälänlahden urheilukentän huoltorakennukselta.

 

Suunnistuskoulu toteutetaan käytännönläheisesti: aloituskerralla on teoriaopetusta lajin perusteista, mutta myös lyhyt käytännön harjoitus. Jatkossa kaikki tapaamiset sisältävät maastoharjoituksen, 19.4. lähtien pääosin paikallisten kuntorastien eli Sata-Häme-rastien yhteydessä aina Jukola-viikolle 14.6. asti.

Mukaan ovat tervetulleita niin täysin aloittelijat kuin jo alkeistaidot omaavat. Harjoituksissa suunnistuskoululaiset jaetaan taitotasojen mukaan ryhmiin. Ohjaajina toimivat Nouskin kokeneet seniori- ja juniorisuunnistajat.

Suunnistuskoulun hinta on 60 euroa sisältäen 11 kerran opetuksen, materiaalit (mm. kaikki kartat) ja Sata-Häme-rastien kausikortin, joka oikeuttaa kurssin jälkeenkin osallistumaan kaikille lopuille vuoden 2017 Sata-Häme-rasteille. Hintaan sisältyy myös mahdollisuus osallistua helatorstaina 25.5. Nouskin omien suunnistuskilpailuiden kuntoradoille Luhalahdessa.

Mikäli intoa riittää, myös Joensuu-Jukolaan 17.-18.6. pääsee mukaan Nouskin joukkueisiin (Venlat/Jukola) maksamalla lisäksi Nouskin jäsenmaksun (25 €).

Ilmoittautua voi ensimmäisellä kerralla 5.4., mutta mukaan ehtii myöhemminkin. Kurssikertoja on monta, joten ei haittaa, vaikkei kaikille mukaan pääsisikään.

Tervetuloa hienon luontoharrastuksen pariin!

                                                                                   

 Tiedustelut: Outi Borgenström 044-3093377, Tapani Jokela 044-9997669

 

iknv-net